Winkel

Gouden Blaadjes Decoratie
Gouden Blaadjes Decoratie
16 oktober 2023
Stempelkussen Zilver
Stempelkussen Zilver
17 oktober 2023

Plakboek Scrapbook Bambi Klein

 13,50

– Hoogwaardig papier: Het plakboek maakt gebruik van sterk en absorberend papier van 180 gram, waardoor je vrij kunt experimenteren met lijmen, verf, tapes en decoraties.
– Veelzijdig ontwerp: Het plakboek heeft een stijlvolle omslag en een spiraalbinding waarmee je zoveel pagina’s kunt toevoegen als je wilt, waardoor je dimensie aan je ontwerpen kunt toevoegen.
– Persoonlijke herinneringen: Het plakboek biedt voldoende ruimte om persoonlijke herinneringen zoals foto’s, kaarten en memorabilia toe te voegen, en je kunt zelfs datums instempelen en annotaties maken op de pagina’s.

Artikelnummer: 6096713558512 Categorieën: , Tags:

Plakboek Scrapbook Bambi Klein

Bewaar je herinneringen voor altijd prachtig opgeslagen in dit schattige Bambi Scrapbook

Ben je op zoek naar een manier om je kostbare herinneringen op een mooie manier te bewaren? Dan is dit Bambi Scrapbook perfect voor jou! Met dit chique plakboek geef je jouw herinneringen een stijlvolle plek.

Creëer jouw unieke ontwerp

Met een overvloed aan pagina’s om binnenin te vullen, kun je de lege pagina’s tot leven brengen met jouw creativiteit. Voeg een verscheidenheid aan papieren en versieringen toe om jouw persoonlijke herinneringen, zoals foto’s, kaarten en andere memorabilia, nog specialer te maken.

Je kunt eenvoudig datums instempelen en annotaties op de pagina’s maken. Wil je nog meer creativiteit toevoegen? Maak dan gebruik van uitklapbare stukken en zakken! Met de handige spiraalbinding kun je zoveel pagina’s toevoegen als je wilt, waardoor je dimensie aan jouw ontwerpen kunt geven.

Hoogwaardig papier voor eindeloze mogelijkheden

Dit plakboek maakt gebruik van hoogwaardig papier dat sterk en absorberend is. Hierdoor kun je helemaal losgaan met lijmen, verf, tapes en decoraties! Het zuurvrije papier van 180 gram zorgt ervoor dat jouw creaties lang mooi blijven.

Specificaties

  • Formaat: 20.5 x 20.5 cm
  • Aantal pagina’s: 40 (80 kantjes)
  • Papier: zuurvrij en 180 gram
  • Binding: ringband
  • Sluiting: witte lintsluiting

Ontdek meer variaties

Op de site van Scrapboeken kun je nog meer variaties van plakboeken vinden, zoals het Plakboek The Fairy Ring Wrendale. Laat je inspireren en vind het perfecte plakboek voor jouw herinneringen!

Bestel nu en ontvang jouw plakboek snel in huis

Bestel dit Bambi Scrapbook vandaag nog voor 15.00 uur en wij versturen het dezelfde dag nog. En het beste van alles? Bij een bestelling vanaf € 50,00 profiteer je van gratis verzending!