Winkel

3D Stickers Bruiloft
17 februari 2023
Gelpen Stift Goud
Gelpen Stift Goud
17 februari 2023

3D Stickers Wereldreis

 8,95

– De 3D Stickers Wereldreis zijn perfect voor het opfleuren van verhalen en foto’s in een plakboek of scrapbook.
– De stickers zijn gemaakt van papier en zien er natuurgetrouw uit, met dubbelzijdig plakband op de achterkant voor eenvoudig gebruik.
– Naast het gebruik in scrapbooks, kunnen deze stickers ook worden gebruikt in poëziealbums, vriendenboekjes en andere creatieve projecten.

Artikelnummer: 6096236895828 Categorieën: , Tags:

3D Stickers Wereldreis

Maak je verhalen en foto’s nog leuker met de 3D Stickers Wereldreis. Deze stickers zijn perfect voor het opvrolijken van je plakboek of scrapbook.

Natuurgetrouwe stickers van papier

De stickers zien er levensecht uit en zijn gemaakt van hoogwaardig papier. Aan de achterkant zit dubbelzijdig plakband, zodat je ze gemakkelijk in je boek kunt plakken.

Geef meer inhoud aan je verhaal

Met deze stickers kun je je verhaal echt tot leven brengen. Ze zijn opvallend door hun 3D vorm en zorgen ervoor dat je verhaal extra opvalt.

Perfect voor wereldreizigers

Denk aan die fantastische wereldreis die je hebt gemaakt of nog gaat maken. Laat je fantasie de vrije loop en beleef dat moment opnieuw.

Meer accessoires en stickers

Op onze website scrapboeken.nl vind je nog meer accessoires en 3D stickers, zoals de 3D stickers Beach Craft. Daarnaast hebben we een groot assortiment scrapboeken en notitieboeken die regelmatig wordt aangevuld met nieuwe artikelen.

Veelzijdig in gebruik

Naast plakboeken en scrapbooks kunnen deze stickers ook gebruikt worden voor poëziealbums en vriendenboekjes. Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk nog meer leuke ideeën.

Volg ons voor inspiratie

Volg ons op Facebook en Instagram voor leuke ideeën en handige tips om het meeste uit je stickers en scrapbook te halen.

Levertijd: Voor 15.00 besteld, dezelfde dag verstuurd

Gratis verzending vanaf € 50,00.

Verzending met DHL.

Andere suggesties…