Winkel

Plakboek Scrapbook Peter Konijn
Plakboek-Scrapbook Peter Konijn klein
7 november 2023
Balpen Zilver
Balpen Zilver
7 november 2023

Balpen Goud

 3,95

– De Uni-ball Signo Noble Gold Metallic Gel Pen geeft een sprankelend effect aan je schrijven en tekenen, met mooie glinsterende details.
– Deze gelpen heeft een penpunt van 0,8 mm en een roestvrijstalen punt, waardoor het ideaal is voor het maken van kaarten, scrapbook albums en het schrijven van cadeau labels.
– Bestellingen worden dezelfde dag verstuurd als ze voor 15.00 uur worden geplaatst, en worden verzonden met DHL.

Artikelnummer: 6096712976966 Categorieën: , Tags:

Balpen Goud

Geef je schrijven wat sprankeling met de Uni-ball Signo Noble Gold Metallic Gel Pen

Elk woord dat je schrijft of tekent, krijgt een mooi, glinsterend detail met deze geweldige Uni-ball Signo Noble Gold Metallic Gel Pen. Deze fijne gelpen maakt deel uit van een reeks Uni-ball pennen met glanzende, ondoorzichtige metallic kleuren die op zowel wit als gekleurd papier kunnen worden geschreven. Stel je eens voor welke oogverblindende effecten je kunt creëren! Vooral op zwart papier komt deze pen goed tot zijn recht.

Perfect voor creatieve projecten

Deze gelpen is perfect voor het maken van kaarten, scrapbooking en het schrijven van cadeaulabels. Met een penpunt van 0,8 mm en een kleur die glanst als goud, zorgt deze pen voor een prachtige afwerking. De roestvrijstalen punt zorgt voor duurzaamheid en de inkt is zuurvrij, waardoor je creaties lang mooi blijven.

Tips voor gebruik

Als je deze pen gebruikt om bijvoorbeeld een gastenboek te beschrijven, raden wij aan om 2 of meer pennen te gebruiken. Voor het eerste gebruik is het belangrijk om voorzichtig stippen te maken, zodat de inkt goed naar beneden in de bal van de pen kan lopen.

Ontdek meer bij Scrapboeken

In de webshop van Scrapboeken vind je niet alleen deze geweldige balpen, maar ook vele andere accessoires en mooie scrapbook albums, zoals het Plakboek-Scrapbook Peter Konijn klein. Regelmatig worden er nieuwe artikelen toegevoegd aan de site van Scrapboeken, dus blijf op de hoogte en volg ons op Facebook en Instagram voor alle tips en nieuwtjes.

Snelle levering

Bestel je deze balpen voor 15.00 uur, dan wordt hij dezelfde dag nog verstuurd! Het pakketje wordt verzonden met DHL, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe pen.