Winkel

Scrapbook Album Hydrangea Wrendale
Scrapbook Album Hydrangea Wrendale
27 februari 2023
Plakboek Scrapbook Haasjes Peter Konijn
Plakboek Scrapbook Haasjes Peter Konijn
1 maart 2023

Leren Notebook roodbruin bloemmotief

 23,95

– Mooi roodbruin notitieboekje met een patroon in het leer van de kaft gedrukt
– Machine gesneden papier
– Fairtrade product uit India, waarmee je bijdraagt aan een duurzame toekomst voor boeren en werknemers in ontwikkelingslanden

Artikelnummer: 8717512060157 Categorieën: , Tags:

Leren Notebook roodbruin bloemmotief

Maak kennis met ons prachtige leren notebook in een roodbruin bloemmotief. Dit notitieboekje heeft een nostalgisch uiterlijk dankzij de leren veter waarmee het gesloten wordt. De kaft is voorzien van een patroon dat in het leer gedrukt is, wat het notebook een unieke uitstraling geeft.

Hoogwaardige kwaliteit

Het notebook is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft machinegesneden papier. Dit zorgt ervoor dat het boekje duurzaam is en lang meegaat. Het formaat van 18 cm x 13 cm maakt het notebook perfect om altijd bij de hand te hebben. Of je nu notities wilt maken, gedachten wilt opschrijven of schetsjes wilt maken, dit notebook biedt voldoende ruimte voor al je creatieve uitingen.

Fairtrade product

Onze leren notebooks worden gemaakt in India en zijn fair trade producten. Dit betekent dat ze bijdragen aan een betere plek voor boeren en werknemers in ontwikkelingslanden in de handelsketen. Met jouw aankoop draag je bij aan een duurzame toekomst en gelijke kansen voor iedereen.

Only Natural

Dit notebook is een product van Only Natural, een merk dat zich richt op het creëren van hoogwaardige en duurzame producten. Met dit notebook haal je niet alleen een prachtig en functioneel item in huis, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

Bestel nu en profiteer van onze snelle levering

Bestel dit leren notebook voor 15.00 uur en wij versturen het nog dezelfde dag. Het notebook wordt als brievenbuspakket verstuurd met DHL, zodat je het snel en gemakkelijk kunt ontvangen. Wil je het notebook cadeau geven? Laat het ons weten en wij pakken het netjes met cadeaupapier in.

Op onze website vind je nog meer leren boeken, zoals ons Leren Notitieboek met Flap. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor nieuwe artikelen, tips en nieuwtjes.