Winkel

Plakboek Wit met Venster
Plakboek Scrapbook Wit met Venster
1 november 2021
Plakboek-Scrapbook Craftdots
Plakboek-Scrapbook Craftdots
1 november 2021

Plakboek Scrapbook Butterfly

 19,95

– Fotoplakboek met vrolijke kleurige vlinders op de kaft
– Afmetingen van 30,5 X 30,5 cm en 30 pagina’s van 300 grams zuurvrij papier
– Stevige kaft, ringband en lintsluiting voor duurzaamheid en gemak

Artikelnummer: 7424936263286 Categorieën: , , Tags:

Plakboek Scrapbook Butterfly

Maak van je herinneringen een kleurrijk kunstwerk met het Plakboek Scrapbook Butterfly. Dit fotoplakboek is perfect voor het bewaren van foto’s en andere herinneringen. De vrolijke kleurige vlinders op de kaft geven het boek een speelse uitstraling.

Kenmerken:

  • Afmetingen: 30,5 x 30,5 cm
  • 30 pagina’s van 300 grams zuurvrij papier
  • Stevige kaft met ringband en lintsluiting

Oorspronkelijk afkomstig uit Amerika, staat het scrapbook bekend om zijn veelzijdigheid. Het Plakboek Scrapbook Butterfly heeft de standaard maat van 12 inch, wat gelijk staat aan 30,5 x 30,5 cm.

Het zuurvrije papier maakt dit plakboek uitermate geschikt voor het inplakken van foto’s. Hoewel er geen extra vel van spinnenweb papier tussen de vellen zit, bieden de witte pagina’s een neutrale achtergrond waarop alles geplakt of geschreven kan worden.

Om je foto’s en plakwerk nog meer te laten stralen, kun je gebruik maken van de accessoires die ook op onze website verkrijgbaar zijn. Denk aan stickers, afbeeldingen van papier of dun hout. Hiermee kun je het plakboek personaliseren voor allerlei gebeurtenissen, zoals een huwelijk, geboorte of vakantie.

Met voldoende ruimte tussen de pagina’s en een handige ringband, biedt het Plakboek Scrapbook Butterfly alle mogelijkheden om je creativiteit de vrije loop te laten.

Wil je meer exemplaren bekijken? Neem dan een kijkje op onze website voor onder andere het Plakboek-Scrapbook-Fotoboek FloralDenim.

Levertijd: voor 15.00 besteld, dezelfde dag verstuurd! Het boek wordt verzonden met DHL. Wil je het boek cadeau geven? Laat het ons weten en wij pakken het netjes voor je in.

Materiaal

Papier.
Lintsluiting
ringband

Afmetingen

30,5 cm X 30,5 cm