Winkel

Scrapbook Album Blooming With Love Wrendale
Scrapbookalbum Blooming With Love
27 februari 2023
Scrapbook Album Hydrangea Wrendale
Scrapbook Album Hydrangea Wrendale
27 februari 2023

Plakboek The Fairy Ring Wrendale

 24,00

– Het plakboek heeft een stevige kaft met mooie illustraties van Hannah Dale van Wrendale Designs.
– Het plakboek heeft een formaat van 30 cm x 30 cm en bevat 68 bladen met verschillende illustraties.
– Bestellingen worden dezelfde dag verstuurd wanneer ze voor 15.00 uur worden geplaatst.

Artikelnummer: 5056464306948 Categorieën: , Tags:

Plakboek The Fairy Ring Wrendale

Maak kennis met het prachtige plakboek The Fairy Ring Wrendale. Dit unieke scrapbook is een ware must-have voor creatieve geesten. Met zijn afmetingen van 30 cm x 30 cm is dit plakboek een ware eyecatcher.

Een uniek design

Het plakboek wordt bij elkaar gehouden door een stevige metalen ringband en kan eenvoudig gesloten worden met behulp van een lint. Met maar liefst 68 bladen biedt dit plakboek volop ruimte voor al jouw creatieve uitspattingen. Elk blad is voorzien van een prachtige illustratie die je hart zal veroveren.

De harde kaft van het plakboek is versierd met een betoverende groep vliegenzwammen, waarop een schattig muisje prijkt. Op de achterkant zie je een muisje dat trots bovenop een vliegenzwam zit. Deze unieke tekeningen zijn gemaakt door de getalenteerde Hannah Dale van Wrandale Designs.

Hoogwaardige kwaliteit

Het plakboek is gemaakt van hoogwaardig papier dat perfect is om op te plakken, schrijven of tekenen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak de meest prachtige kunstwerken in dit plakboek.

Ontdek meer van Wrendale Designs

Op onze website vind je nog meer prachtige artikelen van Wrendale Designs, zoals het Scrapbook Album Blooming With Love Wrendale. Breid je collectie uit en blijf op de hoogte van leuke ideeën en nieuwe producten door ons te volgen op Facebook en Instagram.

Maak het extra speciaal

Wil je het plakboek cadeau geven? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat het netjes voor je wordt ingepakt. Zo maak je van dit prachtige plakboek een onvergetelijk cadeau.

Bestel vandaag nog voor 15.00 uur en wij versturen het dezelfde dag nog. Zo kun je snel aan de slag met jouw creatieve avonturen!

Materiaal

Papier
Metalen ringband
Lint sluiting

Afmetingen

12"
30,5 cm x 30,5 cm