Winkel

Plakboek, Scrapbook Roze met Venster
Plakboek Scrapbook Roze met Venster
1 november 2021
Plakboek ,scrapbook Butterfly
Plakboek Scrapbook Butterfly
1 november 2021

Plakboek Scrapbook Wit met Venster

 21,50

– Plakboek Scrapbook Wit met Venster is een 12″ scrapbook met een venster aan de voorzijde, waardoor je duidelijk kunt laten zien waar de inhoud over gaat.
– Het plakboek heeft stevige witte bladen van zuurvrij papier, waardoor foto’s en andere items goed kunnen worden ingeplakt.
– Het plakboek heeft een stevige metalen ringband en voldoende ruimte om veel items toe te voegen zonder dat het boek overdreven open gaat staan.

Artikelnummer: 7424942092023 Categorieën: , Tags:

Plakboek Scrapbook Wit met Venster

Een uniek plakboek om je herinneringen in vast te leggen

Ben je op zoek naar een bijzonder plakboek om je waardevolle herinneringen in te bewaren? Dan is het Plakboek Scrapbook Wit met Venster perfect voor jou. Met zijn handige venster aan de voorkant kun je direct laten zien waar de inhoud van het boek over gaat. Of je nu je vakantiefoto’s, entreebewijzen of vliegtickets wilt bewaren, dit scrapbook biedt voldoende ruimte en mogelijkheden.

Hoogwaardige kwaliteit en gebruiksgemak

Dit scrapbook heeft stevige witte bladen van zuurvrij papier, waardoor je ook foto’s veilig kunt inplakken zonder dat ze beschadigd raken. De binding bestaat uit een stevige metalen ringband, waardoor het boek goed open blijft liggen en je er gemakkelijk in kunt werken. Met afmetingen van 30,5 x 30,5 cm biedt dit scrapbook voldoende ruimte voor al je creatieve ideeën.

Ontdek ons uitgebreide assortiment

Op de website van Scrapboeken.nl vind je nog veel meer exemplaren, zoals het Plakboek-Scrapboek-Fotoboek Pink-Dot. We vullen ons assortiment regelmatig aan met nieuwe scrapbooks, notitieboeken, leren boeken en allerlei accessoires. Volg ons op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwe artikelen.

Snelle levering en cadeauservice

Bestel je het Plakboek Scrapbook Wit met Venster voor 15.00 uur, dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd. We verzenden onze producten met DHL. Wil je het plakboek cadeau geven? Laat het ons weten en wij pakken het netjes voor je in met cadeaupapier. Geef je waardevolle en dierbare herinneringen een mooi plekje in een plakboek van Scrapboeken.nl.

Materiaal

Papier

Afmetingen

30,5 cm X 30,5 cm

Andere suggesties…