Winkel

Gepersonaliseerd Scrapbook Trouwen met Naam en Datum
Gepersonaliseerd Scrapbook Trouwen met Naam en Datum
7 maart 2023
Doosje Potloden Lelies
Doosje Potloden Lelies
8 maart 2023

Gepersonaliseerd Scrapbook Babyvoetjes met Naam

 39,95

– Uniek handgemaakt houten plakboek met naam en babyvoetjes
– 30 pagina’s zuurvrij papier voor 60 bruikbare kanten
– Metalen ringband en MDF houten kaft met water gedragen verf van Wijzonol

Artikelnummer: 6096238265247 Categorie: Tags:

Gepersonaliseerd Scrapbook Babyvoetjes met Naam

Maak kennis met ons unieke handgemaakte houten plakboek: het Gepersonaliseerd Scrapbook Babyvoetjes met Naam.

Een persoonlijk cadeau

Dit prachtige plakboek is voorzien van de naam van de baby en twee schattige babyvoetjes. Het is een perfect cadeau voor kersverse ouders of om zelf te gebruiken om mooie herinneringen vast te leggen.

Met zorg gemaakt

Ons Scrapbook Babyvoetjes met Naam wordt met veel liefde en aandacht gemaakt. Allereerst wordt de tekst en afbeelding op de voorkant gefreesd, vervolgens geschilderd en ingekleurd. Tot slot wordt de buitenkant afgelakt met een transparante lak.

Hoogwaardige kwaliteit

Het boek bevat 30 pagina’s zuurvrij papier van 190 gram, wat neerkomt op 60 bruikbare kanten. Het heeft een stevige metalen ringband en de kaft is gemaakt van MDF. We gebruiken watergedragen verf van Wijzonol om de kaft in een prachtige nude kleur te schilderen, terwijl de voetjes en naam brons-goudkleurig worden ingekleurd.

Volledig aanpasbaar

Hoewel dit de standaard uitvoering is, bieden we talloze mogelijkheden om het Scrapbook Babyvoetjes met Naam aan te passen. Neem een kijkje op onze website om te ontdekken welke opties er zijn en wat de eventuele meerprijs is.

Veelzijdig gebruik

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om dit boek te vullen met mooie herinneringen. Denk aan het maken van een geboortecadeau, het opbouwen van een boek samen met je kindje vol foto’s, plaksels en tekeningen, of het cadeau geven aan opa’s en oma’s of tijdens een babyshower.

Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat het Gepersonaliseerd Scrapbook Babyvoetjes met Naam een gepersonaliseerd product is en daarom niet geruild of teruggestuurd kan worden, tenzij er sprake is van schrijffouten of beschadiging. De levertijd bedraagt 1 week.

Bestel vandaag nog dit prachtige boek en laat het ons weten als het een cadeau is. Wij zorgen ervoor dat het netjes verpakt wordt in cadeaupapier.

Levertijd: 1 week

Gratis verzending vanaf € 50,00

Ontdek ook onze andere houten scrapbooks, zoals het Houten scrapbook Trouwen.