Winkel

Bruin Leren Notebook Journal
Bruin Leren Notebook Journal
6 maart 2023
Gepersonaliseerd Scrapbook Babyvoetjes met Naam
Gepersonaliseerd Scrapbook Babyvoetjes met Naam
7 maart 2023

Gepersonaliseerd Scrapbook Trouwen met Naam en Datum

 39,95

– Uniek handgemaakt houten plakboek met gepersonaliseerde tekst en afbeelding op de voorkant
– Bevat 30 pagina’s zuurvrij papier voor 60 bruikbare kanten
– Kan gebruikt worden als gastenboek of voor het plakken en schrijven van speciale herinneringen

Artikelnummer: 6096238218267 Categorie: Tags:

Gepersonaliseerd Scrapbook Trouwen met Naam en Datum

Maak je trouwdag onvergetelijk met dit unieke handgemaakte houten plakboek. Het scrapbook is voorzien van jullie namen, trouwdatum en twee open gouden hartjes. Een prachtig aandenken aan jullie speciale dag.

Handgemaakt en gepersonaliseerd

Ons scrapbook wordt met veel zorg en vakmanschap gemaakt. Allereerst wordt de tekst en afbeelding op de voorkant gefreesd, vervolgens geschilderd en ingekleurd. Tot slot wordt de buitenkant afgelakt met een transparante lak. Het resultaat is een uniek en persoonlijk boek dat helemaal bij jullie past.

Hoogwaardige kwaliteit

Het scrapbook bevat 30 pagina’s zuurvrij papier van 190 gram, wat neerkomt op 60 bruikbare kanten. Het boek heeft een stevige metalen ringband en de kaft is gemaakt van MDF. We gebruiken watergedragen verf van Wijzonol om de kaft te schilderen. De kleur van het boek is wit, de namen en hartjes zijn goudkleurig ingekleurd en de datum is zwart.

Volledig aanpasbaar

Dit is de standaard uitvoering van ons scrapbook, maar er zijn talloze mogelijkheden om het boek naar jullie wensen aan te passen. Neem een kijkje op onze website om te zien welke opties er zijn en wat de eventuele meerprijs is.

Veelzijdig gebruik

Naast het vastleggen van jullie trouwdag, kan dit scrapbook ook gebruikt worden voor andere mooie herinneringen. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van de vrijgezellenavond of de verzameling foto’s die gemaakt zijn in de fotobooth op jullie trouwfeest. Daarnaast kan het boek dienen als gastenboek, waar iedereen zijn beste wensen kan achterlaten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Levertijd en verzending

De levertijd van het scrapbook is 1 week. Daarnaast bieden wij gratis verzending aan bij bestellingen vanaf € 50,00.

Let op: Het scrapbook kan niet geruild of teruggestuurd worden, omdat het een gepersonaliseerd product is. Uitzonderingen worden gemaakt bij schrijffouten of beschadigingen.

Geef dit prachtige boek cadeau aan iemand die gaat trouwen. Laat ons weten dat het een cadeau is en wij zorgen voor een mooie verpakking in cadeaupapier.

Ontdek ook onze andere houten scrapbooks, zoals het Houten Scrapbook Babyvoetjes.

Materiaal

MDF
Metalen ringband
Water gedragen verf Wijzonol
190 grams. maxi-offset zuurvrij papier 30 cm x 30 cm

Afmetingen

30,5 cm X 30,5 cm