Winkel

Notitieboek "Beschouwing" A6 Uilen
Notitieboek “Beschouwing” A6 Uilen
12 oktober 2023
Kalligrafeer set
Kalligrafeer Set
12 oktober 2023

Notitieboek “Amigos” A6 Ezeltjes

 8,95

– Notitieboek Amigos A6 Ezeltjes is veelzijdig en kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zoals notities maken, dagboek schrijven, recepten verzamelen, en nog veel meer.
– Het notitieboek is het perfecte cadeau voor alle leeftijden.
– Het boekje heeft 50 gelinieerde pagina’s om te vullen met ideeën en inspiratie.

Artikelnummer: 7340137891250 Categorieën: , Tags:

Notitieboek “Amigos” A6 Ezeltjes

Ontdek de veelzijdigheid van ons notitieboek

Onze notitieboekjes zijn niet zomaar boekjes. Ze zijn een bron van inspiratie en creativiteit. Of je nu snelle notities wilt maken, een dagboek wilt bijhouden, je favoriete recepten wilt verzamelen, een plakboek wilt maken, boodschappenlijstjes wilt schrijven, schoolwerk wilt doen of iets anders, ons notitieboek is perfect voor alle gelegenheden. Het is ook het ideale cadeau voor mensen van alle leeftijden. Met 50 gelinieerde pagina’s biedt het boek voldoende ruimte om te vullen met jouw ideeën en inspiratie.

Het verhaal van Charlotte Nicolin

Charlotte Nicolin, een getalenteerde illustrator en schilder, heeft altijd al een fascinatie en liefde gehad voor dieren en de natuur. Haar passie begon al op jonge leeftijd en ze besloot om haar interesses na te streven door haar unieke perspectief te laten zien in haar kunstwerken. Haar stijl is door de jaren heen geëvolueerd, maar haar visie en doel zijn alleen maar sterker geworden. Met haar platform wil ze het bewustzijn voor dierenbescherming vergroten en zich inzetten voor het behoud van onze natuurlijke ecosystemen.

Ontdek meer van Charlotte Nicolin

Naast ons notitieboek “Amigos” A6 Ezeltjes, bieden we ook andere producten aan van Charlotte Nicolin. Neem bijvoorbeeld een kijkje in onze webshop voor het Notitieboek Beschouwing A6 Uilen. Als je de collectie van Charlotte Nicolin net zo leuk vindt als wij, raden we je aan om ook een kijkje te nemen in de webshop van Kadeloo voor meer producten van haar hand.

Laat het boekje mooi inpakken

Wil je het notitieboekje cadeau geven? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat het netjes wordt ingepakt. Zo maak je het cadeau extra speciaal.

Snelle levering en gratis verzending

Bestel je voor 15.00 uur? Dan wordt het notitieboekje dezelfde dag nog verstuurd. En bij een bestelling vanaf € 50,00 profiteer je van gratis verzending.

Merk

Charlotte Nicolin

Serie

Amigos

Product type

Notitieboek

Papier formaat

A6

Bedrukking

Lijntjes

Aantal pagina's

50

Binding

Ringband

Product breedte

10,4 cm

Product lengte

14,8 cm

Type kaft

Hard cover