Winkel

Notitieboek Panter A5 Perkament
Notitieboek Panter A5 Perkament
24 oktober 2023
Notitieboek Kreeft A5 Perkament
Notitieboek Kreeft A5 Perkament
24 oktober 2023

Notitieboek Leeuw A5 Perkament

 17,95

– Handgemaakt notitieboek van het merk Supplement d’ÁM Paris, met illustraties van Agnès de La Moureyre
– Gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoenpapier en leer
– Milieuvriendelijke kleurstoffen en gegarandeerd door het REACH-label

Artikelnummer: 6096713943950 Categorieën: , Tags:

Notitieboek Leeuw A5 Perkament

Een prachtig notitieboek met een verhaal

Ontdek het prachtige notitieboek Leeuw A5 Perkament, handgemaakt in India door het merk Supplement d’ÁM Paris. Dit notitieboek is onderdeel van de Epigram-serie en bevat illustraties van de getalenteerde Agnès de La Moureyre.

Authentiek vakmanschap

Deze notitieboeken worden gemaakt in partnerwerkplaatsen in het noorden van India, waar vakmanschap en voorouderlijke knowhow samenkomen. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoenpapier, leer en sari-stof. Hoewel de ontwerpen in Frankrijk worden bedacht, bevatten ze details die de rijkdommen van India weerspiegelen, zoals origineel handgeschilderde miniaturen, penseel vergulde accenten en motieven uit naburige culturen.

Hoogwaardige kwaliteit

Het papier van dit notitieboek is gemaakt van katoenresten, die zorgvuldig worden gemengd en gemalen in vaten met water. Vervolgens wordt de pulp verdeeld over zeven en gedroogd voordat het wordt geraffineerd. De notitieboeken worden gedecoreerd met stempelprints, waarbij alleen eco-vriendelijke kleurstoffen worden gebruikt die gegarandeerd zijn door het REACH-label, wat zowel goed is voor uw gezondheid als voor het milieu.

Praktisch en stijlvol

Dit notitieboek heeft een afmeting van 16 cm breed, 22 cm lang en 4 cm dik. Het bevat 96 pagina’s en heeft een prachtige leeuw op de kaft. Het is een perfect cadeau voor uzelf of voor iemand anders.

Ontdek meer uit de serie

Bekijk ook de andere notitieboekjes uit deze serie, zoals het Notitieboek Panter A5 Perkament. In de webshop van Scrapboeken vindt u nog meer prachtige notitieboekjes die perfect passen bij uw stijl.

Snelle levering en gratis verzending

Bestel dit notitieboek voor 15.00 uur en het wordt dezelfde dag nog verstuurd. Bovendien profiteert u van gratis verzending bij bestellingen vanaf € 50,00.

Wilt u dit notitieboek cadeau geven? Laat het ons weten en wij pakken het netjes voor u in.

Andere suggesties…