Winkel

Notitieboek Schelp A5 Perkament
Notitieboek Schelp A5 Perkament
24 oktober 2023
Notitieboek Panter A5 Perkament
Notitieboek Panter A5 Perkament
24 oktober 2023

Notitieboek Tijger A5 Perkament

 17,95

– Handgemaakt notitieboek van het merk Supplement d’ÁM Paris, met illustraties van Agnès de La Moureyre
– Gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoenpapier en leer
– Milieuvriendelijke kleurstoffen en gegarandeerd door het REACH-label voor zowel uw gezondheid als het milieu

Artikelnummer: 6096700232258 Categorieën: , Tags:

Notitieboek Tijger A5 Perkament

Een prachtig notitieboek met een uniek ontwerp

Ontdek het Notitieboek Tijger A5 Perkament, een prachtig handgemaakt notitieboek uit India. Dit bijzondere notitieboek is gemaakt door het merk Supplement d’ÁM Paris en behoort tot de Epigram-serie. De illustraties zijn gemaakt door Agnès de La Moureyre, een getalenteerde kunstenaar.

Authentiek vakmanschap en natuurlijke materialen

Deze notitieboeken worden gemaakt in partnerwerkplaatsen in het noorden van India, waar vakmanschap en traditionele kennis hoog in het vaandel staan. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoenpapier, leer en sari-stof. Hoewel de ontwerpen in Frankrijk worden bedacht, bevatten ze details die doen denken aan de rijkdommen van India. Denk hierbij aan origineel handgeschilderde miniaturen, penseel vergulde accenten en motieven uit naburige culturen.

Hoogwaardig papier en milieuvriendelijke kleurstoffen

Het papier van dit notitieboek is gemaakt van katoenresten die worden gemengd en gemalen in vaten met water. Vervolgens wordt de pulp vakkundig verdeeld over zeven en gedroogd voordat het wordt geraffineerd. De notitieboeken worden gedecoreerd met stempelprints en alle kleurstoffen zijn eco-vriendelijk en gegarandeerd door het REACH-label, wat zowel goed is voor uw gezondheid als voor het milieu.

Praktisch en stijlvol

Het Notitieboek Tijger A5 Perkament heeft een formaat van 16 cm breed, 22 cm lang en 4 cm dik. Het bevat 96 pagina’s en heeft een prachtige tijger op de kaft. Dit notitieboek is perfect voor het maken van aantekeningen, schetsen of het bijhouden van uw gedachten.

Ontdek meer notitieboekjes uit deze serie

Neem een kijkje in de webshop van Scrapboeken voor meer notitieboekjes uit de Epigram-serie, zoals het Notitieboek Schelp A5 Perkament. Deze notitieboekjes zijn perfect om te verzamelen of om cadeau te geven aan iemand die van mooie stationery houdt.

Bestel nu en profiteer van onze voordelen

Bestel het Notitieboek Tijger A5 Perkament vandaag nog en profiteer van onze snelle levering. Bestellingen die voor 15.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verstuurd. Bovendien bieden wij gratis verzending bij bestellingen vanaf € 50,00. Als u het notitieboekje cadeau wilt geven, laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat het netjes wordt ingepakt.

Andere suggesties…