Winkel

Pink dots
Scrapbook, Plakboek Pink Dots Klein
1 november 2021
Plakboek Wit met Venster
Plakboek Scrapbook Wit met Venster
1 november 2021

Plakboek Scrapbook Roze met Venster

 21,50

– Zuurstok roze plakboek met venster aan de voorzijde
– Afmeting van 30,5 x 30,5 cm met 30 pagina’s zuurvrij papier
– Stevige kaft, metalen ringband en lintsluiting voor extra duurzaamheid

Artikelnummer: 7424953729796 Categorieën: , Tags:

Plakboek Scrapbook Roze met Venster

Een persoonlijk plakboek om herinneringen te bewaren

Maak kennis met ons zuurstokroze plakboek met venster. Dit unieke plakboek biedt de perfecte manier om jouw verhalen en herinneringen op een creatieve manier vast te leggen. Het venster aan de voorzijde geeft je de mogelijkheid om een duidelijke preview te geven van de inhoud van het boek of om een leuke afbeelding te tonen.

Ontdek de perfecte afmetingen en kwaliteit

Met een afmeting van 30,5 x 30,5 cm, ook wel bekend als de 12″, biedt dit plakboek voldoende ruimte om al jouw creatieve ideeën tot leven te brengen. Het boek bevat 30 pagina’s zuurvrij papier, waardoor het ideaal is om foto’s in te plakken zonder dat ze beschadigd raken. De stevige kaft, metalen ringband en lintsluiting zorgen ervoor dat jouw waardevolle herinneringen veilig bewaard blijven.

Laat je creativiteit de vrije loop

Dit plakboek is speciaal ontworpen om jouw creativiteit te stimuleren. Het ontbreken van tussenbladen geeft je de vrijheid om jouw eigen unieke lay-outs te creëren. Het zuurvrije papier is perfect voor het plakken van foto’s, maar ook voor het toevoegen van stickers, tekstjes, bloemetjes en andere decoratieve elementen. Op onze website vind je een breed scala aan artikelen om jouw plakboek nog mooier te maken.

Maak het persoonlijk en uniek

Dit plakboek is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder ons populaire Plakboek-Scrapbook-Fotoboek FloralDenim. Of je nu herinneringen wilt vastleggen van een reis, een feest, je kinderen, een verhuizing of verbouwing, de mogelijkheden zijn eindeloos. We vinden het altijd leuk om te horen hoe jij jouw plakboek speciaal maakt.

Snelle levering en verzending

Bestel je dit plakboek voor 15.00 uur? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden! We werken samen met DHL om ervoor te zorgen dat jouw plakboek veilig en snel bij jou thuis wordt bezorgd.

Materiaal

Papier

Afmetingen

30,5 cm X 30,5 cm

Andere suggesties…