Winkel

Notitieboek Tropische vogel A5
Notitieboek Tropische vogel A5
24 oktober 2023
Notitieboek Parkiet A5 Perkament
Notitieboek Parkiet A5 Perkament
24 oktober 2023

Notitieboek Siervogel A5 Perkament

 17,95

– Handgemaakt notitieboek van het merk Supplement d’ÁM Paris, met illustraties van Agnès de La Moureyre
– Gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoenpapier en leer
– Milieuvriendelijke kleurstoffen en gegarandeerd door het REACH-label

Artikelnummer: 6096706123192 Categorieën: , Tags:

Notitieboek Siervogel A5 Perkament

Een prachtig notitieboek met een verhaal

Het Notitieboek Siervogel A5 Perkament is een handgemaakt kunstwerk uit India, gemaakt door het merk Supplement d’ÁM Paris. Dit notitieboek maakt deel uit van de Epigram-serie en is voorzien van prachtige illustraties van Agnès de La Moureyre.

Authentiek vakmanschap

Deze notitieboeken worden gemaakt in partnerwerkplaatsen in het noorden van India, waar vakmanschap en voorouderlijke knowhow samenkomen. Natuurlijke materialen zoals katoenpapier, leer en sari-stof worden gebruikt om deze unieke notitieboeken te creëren. Hoewel de ontwerpen in Frankrijk zijn bedacht, bevatten ze honderden details die doen denken aan de rijkdommen van India, zoals origineel handgeschilderde miniaturen, penseel vergulde accenten en motieven uit naburige culturen.

Hoogwaardige kwaliteit

Het papier van dit notitieboek is gemaakt van katoenresten, die zorgvuldig worden gemengd en gemalen in vaten met water. Vervolgens wordt de pulp verdeeld over zeven en gedroogd voordat het wordt verfijnd. De notitieboeken worden vervolgens gedecoreerd met stempelprints, waarbij alleen eco-vriendelijke kleurstoffen worden gebruikt die zijn gegarandeerd door het REACH-label. Dit zorgt niet alleen voor uw gezondheid, maar ook voor het milieu.

Praktisch en mooi

Het Notitieboek Siervogel A5 Perkament heeft een afmeting van 16 cm breed, 22 cm lang en 4 cm dik. Het bevat 96 pagina’s en heeft een prachtige siervogel op de kaft. Dit notitieboek is perfect voor het maken van aantekeningen, schetsen of het bijhouden van uw gedachten.

Ontdek meer uit de serie

Neem een kijkje in de webshop van Scrapboeken voor meer notitieboekjes uit deze serie, zoals het Notitieboek Tropische vogel A5.

Maak het cadeau compleet

Wilt u het Notitieboek Siervogel A5 Perkament cadeau geven? Laat het ons weten en wij pakken het netjes voor u in. Zo kunt u iemand verrassen met een uniek en handgemaakt cadeau.

Snelle levering en gratis verzending

Bestel het Notitieboek Siervogel A5 Perkament voor 15.00 uur en wij versturen het dezelfde dag nog. Bovendien bieden wij gratis verzending bij bestellingen vanaf € 50,00.

Andere suggesties…