Winkel

Notitieboek Kever A5 Perkament
Notitieboek Kever A5 Perkament
24 oktober 2023
Notitieboek Siervogel A5 Perkament
Notitieboek Siervogel A5 Perkament
24 oktober 2023

Notitieboek Tropische vogel A5

 17,95

– Handgemaakt notitieboek van het merk Supplement d’ÁM Paris, met illustraties van Agnès de La Moureyre
– Gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoenpapier en leer
– Milieuvriendelijke kleurstoffen en gegarandeerd door het REACH-label voor uw gezondheid en het milieu

Artikelnummer: 6096705580538 Categorieën: , Tags:

Notitieboek Tropische vogel A5

Een prachtig notitieboek met een tropische vogel op de kaft

Ontdek dit prachtige handgemaakte notitieboek uit India, van het merk Supplement d’ÁM Paris. Het notitieboek maakt deel uit van de Epigram-serie en is voorzien van illustraties van Agnès de La Moureyre.

Authentiek vakmanschap en natuurlijke materialen

Deze notitieboeken worden gemaakt in partnerwerkplaatsen in het noorden van India, waar vakmanschap en voorouderlijke knowhow samenkomen. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoenpapier, leer en sari-stof. Hoewel alle ontwerpen in Frankrijk zijn ontwikkeld, bevatten ze honderden details die doen denken aan de rijkdommen van India. Denk hierbij aan origineel handgeschilderde miniaturen, penseel vergulde accenten en motieven uit naburige culturen.

Hoogwaardige kwaliteit en milieuvriendelijk

Het papier van dit notitieboek is gemaakt van katoenresten, die worden gemengd en gemalen in vaten met water. Vervolgens wordt de pulp vakkundig verdeeld over zeven en gedroogd voordat het wordt geraffineerd. De notitieboeken worden gedecoreerd met stempelprints, waarbij uitsluitend eco-vriendelijke kleurstoffen worden gebruikt die gegarandeerd zijn door het REACH-label. Dit zorgt niet alleen voor uw gezondheid, maar ook voor het milieu.

Specificaties

  • Afmetingen: Breedte: 16 cm, Lengte: 22 cm, Dikte: 4 cm
  • 96 pagina’s

Meer notitieboekjes uit deze serie

Bekijk ook de andere notitieboekjes uit deze serie in de webshop van Scrapboeken, zoals het Notitieboek Kever A5 Perkament.

Perfect cadeau

Wilt u dit notitieboekje cadeau geven? Laat het ons weten en wij pakken het netjes voor u in. Bestel voor 15.00 uur en het wordt dezelfde dag nog verstuurd. Bij bestellingen vanaf € 50,00 profiteert u van gratis verzending.

Andere suggesties…